Stołówka szkolna



Opłaty za obiady w miesiącu wrześniu wynoszą 90,00zł.
(15 obiadów x 6 zł - obiady będą wydawane od 10.09.2018 r.)
(od września 2018 r. - Firma Bar-Tek s.c. w Toruniu)

Drodzy Rodzice! 

Proszę o dostarczenie do Świetlicy kart zgłoszenia dziecka na obiady, zobowiązanie do opłat oraz podpisany regulamin stołówki.
Prosimy zapoznać się z zasadami odpisów nieobecnych dzieci na obiedzie.
Zasady zawarte są w regulaminie stołówki.

Przypominamy również o konieczności dostarczania dowodu wpłaty za obiady w formie papierowej do świetlicy lub drogą elektroniczną na adres sp3swietlica@o2.pl
do dnia 10 każdego miesiąca

Opłaty należy dokonać do
1 dnia każdego miesiąca na  konto szkoły:

nr 59 1160 2202 0000 0000 6737 0219 Bank Millenium S. A.

Z powodu braku dostarczonego potwierdzenia w wyznaczonym terminir dziecko zostaje skreślone z listy osób korzystających ze stołówki szkolnej.

Zgodnie z Regulaminem Stołówki szkolnej pkt 12.
"Rodzice zobowiązani są do dostarczenia do świetlicy dowodu wpłaty (wydruk z systemu bankowego) za obiady do 2 każdego miesiąca lub przesłanie na adres mailowy sp3swietlica@o2.pl. Dowód wpłaty jest warunkiem do wydania karty obiadowej umożliwiającej dziecku korzystanie ze stołówki szkolnej. W przypadku braku dowodu wpłaty dziecko nie otrzyma karty obiadowej i nie może jeść obiadu w szkole.


- karta zgłoszenia dziecka na obiady w roku szkolnym 2018/2019

- regulamin stołówki szkolnej


- zobowiązanie do opłat

- rezygnacja z obiadów





Obiady dla uczniów oddziałów przedszkolnych we wrześniu 2018 r.


Poniedziałek  

10.09.2018

KANAPKI Z SEREM ŻÓŁTYM, HERBATA OWOCOWA

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, FILET DROBIOWY DUSZONY W SOSIE SEROWYM, RYŻ GOTOWANY,  SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA (1,3,7,9)

JOGURT

Wtorek  

11.09.2018

KANAPKI Z WĘDLINĄ I OGÓRKIEM, KAWA ZBOŻOWA

ZUPA OGÓRKOWA,  NALEŚNIK Z DŻEMEM (1,3,7,9)

BUDYŃ Z SOSEM OWOCOWYM

Środa  

12.09.2018

PŁATKI NA MLEKU, KANAPKA Z DŻEMEM,  HERBATA

ZUPA FASOLOWA, KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, OGÓREK KISZONY (1,3,7,9)

OWOC

Czwartek

13.09.2018

PARÓWKA CIENKA NA CIEPŁO, CHLEB Z MASŁEM, HERBATA

ZUPA BROKUŁOWA, BITKA WIEPRZOWA W SOSIE PIECZENIOWYM, ZIEMNIAKI POSYPANE PIETRUSZKĄ ZIELONĄ, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ (1,9)

CIASTKO

Piątek 

14.09.2018

KANAPKI Z PASTĄ JAJECZNĄ, KAWA ZBOŻOWA

ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEM, FILET RYBNY PANIEROWANY, ZIEMNIAKI POSYPANE PIETRUSZKĄ, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY (1,3,4,7,9)

GALARETKA OWOCOWA

Poniedziałek  

17.09.2018

KANAPKI Z WĘDLINĄ, HERBATA OWOCOWA

ŻUREK, KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY (1,3,7,9)

MAKARON Z SOSEM JOGURTOWO-OWOCOWYM

Wtorek  

18.09.2018

JAJECZNICA, PIECZYWO Z MASŁEM, HERBATA

KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY, PULPET W SOSIE PIECZARKOWYM, ZIEMNIAKI GOTOWANE,  SAŁATA ZIELONA W SOSIE JOGURTOWO-ŚMIETANOWYM (1,3,7,9)

JOGURT

Środa  

19.09.2018

KANAPKI Z SERKIEM WĘDZONYM, HERBATA OWOCOWA

ZACIERKA, KOTLET RYBNY DUSZONY W PORZE I MARCHEWCE, ZIEMNIAKI Z PIETRUSZKĄ (1,3,4,7,9)

PĄCZEK

Czwartek

20.09.2018

KANAPKI Z WĘDLINĄ I RZODKIEWKĄ, HERBATA

ROSÓŁ Z MAKARONEM,  GULASZ WIEPRZOWY, KASZA GOTOWANA,  BURACZKI (1,3,7,9)

KISIEL OWOCOWY

Piątek 

21.09.2018

KANAPKI Z ŻÓŁTYM SEREM, KAWA ZBOŻOWA

ZUPA JARZYNOWA Z KAPUSTĄ, PIEROGI LENIWE Z CYNAMONEM (1,3,7,9)

OWOC


Jadłospis dla uczniów klas 1 - 8 we wrzesniu 2018

Poniedziałek  

10.09.2018

FILET DROBIOWY DUSZONY W SOSIE SEROWYM, RYŻ GOTOWANY,  SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA, NAPÓJ POMARAŃCZOWY

Wtorek  

11.09.2018

ZUPA OGÓRKOWA (400 ml), NALEŚNIK Z DŻEMEM

Środa          

12.09.2018

ZUPA FASOLOWA (300 ml), KOTLET MIELONY, ZIEMNIAKI POSYPANE KOPERKIEM, OGÓREK KISZONY

Czwartek

13.09.2018

BITKA WIEPRZOWA W SOSIE PIECZENIOWYM, ZIEMNIAKI POSYPANE PIETRUSZKĄ ZIELONĄ, SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, NAPÓJ TRUSKAWKOWY

Piątek 

14.09.2018

FILET RYBNY PANIEROWANY, ZIEMNIAKI POSYPANE PIETRUSZKĄ, SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, NAPÓJ CYTRYNOWY

Poniedziałek  

17.09.2018

KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM, SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY, NAPÓJ KIWI

Wtorek  

18.09.2018

PULPET W SOSIE PIECZARKOWYM, ZIEMNIAKI GOTOWANE,  SAŁATA ZIELONA W SOSIE JOGURTOWO-ŚMIETANOWYM, NAPÓJ POMARAŃCZOWY

Środa          

19.09.2018

ZACIERKA (300 ml), KOTLET RYBNY DUSZONY W PORZE I MARCHEWCE, ZIEMNIAKI Z PIETRUSZKĄ

Czwartek

20.09.2018

GULASZ WIEPRZOWY, KASZA GOTOWANA,  BURACZKI, NAPÓJ MALINOWY

Piątek 

21.09.2018

ZUPA JARZYNOWA Z KAPUSTĄ (400 ml), PIEROGI LENIWE Z CYNAMONEM